23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Danskere skal lære at spise dato-udløben mad

Forskellen mellem de to slags datomærkning på fødevarerne får større betydning hjemme i forbrugerens køkken.

Danske forbrugere er i dag ikke særligt bevidste, om det er den ene eller anden datomærk-ning, der står på fødevaren. Det skriver Dansk Handelsblad.





Men de to forskellige datomærkninger på færdigpakkede fødevarer får større betydning fra 14. december i år. Her forsvinder nemlig det danske forbud mod at sælge fødevarer, hvor ”mindst holdbar til” datoen er overskredet.





Fødevarestyrelsen er i øjeblikket i gang med at vejlede danske producenter om, hvordan færdigpakkede fødevarer skal mærkes korrekt med henholdsvis den skarpe ”sidste anvendelsesdato” og den blødere ”mindst holdbar til”.





Læs mere i Dansk Handelsblad.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078